Diari de campanya

Diari de campanya

dilluns, 4 d’abril del 2016

Resum Ple Ordinari del 30 de març de 2016

Mocions presentades (la CUP no n’ha presentat cap de pròpia)

Moció 8 de març. Dia Internacional de les Dones. Un treball digne i un salari per la justícia de gènere
S'aprova per unanimitat.

Moció de rebuig al tancament d’aules de la línia P3
No s'aprova.

A favor. CUP, C's, PSC, SI, ICV (6)
Abstenció. Acord-ERC (4)
En contra. CiU (7)

Moció de rebuig a l’acord entre UE i Turquia per la crisi dels refugiats
S'aprova per unanimitat

Moció. Denúncia a garriguencs per part d’ADIF
S'aprova per unanimitat

PREGUNTES QUE HEM FORMULAT
(a respondre per escrit per part de l'equip de govern abans del proper Ple)

1.  Seria possible que es faciliteu el compte d’explotació de Sorea. Tenint en compte que no s’ha fet un estudi de viabilitat de la municipalització del servei de l’aigua, per part de l’equip de govern, tal com es va aprovar en la moció Per combatre la pobresa energètica del Ple del 28 d’octubre de 2015.

Segons el contracte signat el 02-04-91 en l’apartat 4.2.F aquest obliga a Sorea a facilitar tota la documentació que l’Ajuntament li sol·liciti.

2.  Voldríem conèixer quin és l’estat del deute amb la Generalitat de Catalunya. Ens podríeu enviar l’extracte del compte amb la Generalitat. Sabem que els anys 2011 i 2012 existeix un reconeixement de deute signat per la mateixa Generalitat, peró desconeixem si també existeix del 2013 i 2014.

3.  Voldríem saber si s’ha iniciat el procés de treball del Protocol contra l’Assetjament LGTBI i s’ha signat el conveni amb l’Observatori Contra l’Homofòbia-FAGC que es va aprovar al Ple del 27 de Gener de 2016?

4.  Voldríem saber quantes persones poden parlar en cada torn de paraula de Grup Municipal. Ja sigui en els dictàmens, defensa de mocions, precs o preguntes. El ROM no ho especifica.


Seria possible rebre les respostes de les preguntes orals que fem al final del Ple, com a molt tard per exemple coincidint amb la data màxima del registre de mocions (divendres abans de cada Ple) i no 24h abans del Ple, que impossibilita poder treballar les respostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada