Diari de campanya

Diari de campanya

dimarts, 12 de maig del 2015

Ja podeu consultar el nostre programa polític



Ja teniu a la vostra disposició, també aquí, en el nostre Diari de Campanya, el programa polític de la CUP de la Garriga. 
El resultat prové del treball fet a partir de moltes assemblees, de trobades amb entitats municipals, d'entrevistes a personal tècnic, del recull de les vostres propostes i d'enquestes específiques.
El programa polític és dinàmic i estarà sempre obert, a l'espera de noves propostes a debatre, de nous processos participatius i d'acumular experiència.

El contingut es divideix, bàsicament, en dues parts. D'una banda hi trobareu els tres eixos transversals que travessen de dalt a baix totes les nostres propostes: les bigues mestres que aguanten tot l'edifici i que connecten les seves parets. De l'altra, els sis àmbits temàtics que apleguen tota la feina que volem desenvolupar des de l'Ajuntament: com pensem les institucions, que volem al servei del poble; el disseny de l'àmbit territorial i urbà; les relacions laborals i l'activitat econòmica; el model educatiu que defensem; la llengua i la cultura que volem; i la defensa innegociable dels drets socials. 

Si voleu fer alguna aportació podeu fer-ho mitjançant la participació en les diferents activitats que fem als carrers i places de la Garriga, a lagarriga@cup.cat o deixant-nos un comentari en aquesta mateixa entrada del blog.

Moltes gràcies per tot! Seguim!

Per conèixer-lo a fons i llegir-lo amb calma cliqueu a Entra amb nosaltres a l'Ajuntament!

O sobre la imatge de la portada, si us agrada més

http://lagarriga.cup.cat/sites/lagarriga.cup.cat/files/programa_CUP_LG_2015_ONLINE.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada